טעות במסלול אוטובוס

  • תביעה נגד חברת אוטובוסים
    מילנה | 09/10/2010 18:22

    אני חיילת, בעירי נעשה מעין שינוי בקוי האוטובוס הבין עירוניים וחולקו עלונים על כך עם מסלולי הנסיעה החדשים. בנסיעה הראשונה שלי באחד מקוים אלו גיליתי שהמסלול בו האוטובוס נוסע, אינו המסלול שרשום בעלון, ניגשתי לנהג וביקשתי הסבר לכך. הוא היה מופתע מאוד מהעלון ושאל אותי אם זה המסלול של הקו הזה, אמרתי שכן והוא שאל אותי אם אני יכולה לכוון אותו. לאחר שהגענו ליעד ונציג של החברה על על האוטובוס לראות שהכל בסדר, ניגשתי אליו ואמרתי לו שהעניין הזה לא תקין והוא החל להתווכח איתי ואמר שאני קטנונית ושלא קניתי את החברה. העניין הזה מאוד הכעיס אותי , לא פעם ראשונה שאני מתלוננת על החברה וזה הקש ששבר את גב הגמל. האם הפרסום המוטעה, העניין שהנהג אינו ידע את הדרך ואותם דברים שאמר לי הנציג הם עילה לתביעה?

    • טעות במסלול אוטובוס
      עו"ד אפי אהרונוב | 11/10/2010 11:19

      מילנה שלום, על פניו טעות במסלול הנסיעה וחוסר מודעות של הנהג לכך מהווה עילה לתביעה כנגד החברה, מקום בו נגרם לך בכך נזק. ואולם, בהתחשב בכך שמדובר בשינוי מסלול חדש ושגרסתך אינה מגובה בראייה מוחלטת (הקלטה), הרי שספק אם תצליחי בתביעתך ואף במדה שכן, אם הסכום שיפסק לטובתך יצדיק את הטרחה סביב התביעה.