מחיקת זיכרון

  • מחדל שירותי סלקום
    bas | 22/09/2010 12:52

    שלום רב, לאחרונה הכנסתי את מכשיר הסלולר לתיקון בחברת סלקום, אולם כשהחזירו לי את המכשיר נדהמתי לגלות שהזיכרון נמחק לי למרות שאמרתי להם שאם הם רוצים למחוק את הזיכרון שיודיעו לי . זה גם צוין במסמך שקיבלתי כאשר הכנסתי את המכשיר לתיקון . האם אני יכול לתבוע אותם על הנזק שנגרם לי כתוצאה מהמחדל של נציגת השירות הטכני ומהנק שנגרם לי ??

    • מחיקת זיכרון
      עו"ד אפי אהרונוב | 27/09/2010 19:40

      ערב טוב, למיטב ידיעתי, לרוב החברות מכסות את עצמן מהאפשרות של מחיקה שכזו. באם זה לא נעשה במקרה שלך (אלא להיפך - הזהרת אותם מפני מחיקה) יש לך, לטעמי, עילת תביעה טובה נגד החברה. חג שמח ובהצלחה.

      • שאלה נוספת
        bas | 28/09/2010 11:31

        תודה רבה על תשובתך יחד עם זאת ,לאן אני יכול למקד את תביעתי והאם ניתן לתבוע לפיצוי של אובדן הכנסות עתידיות בגין לקוחות שהייתי אמור לחזור אליהם או אנשים אחרים שונים וכן גם תמונות בעלות ערך סנטימנטלי גבוה בשבילי . איך בדיוק לכוון בכתב תהביעה שלי , הבנתי שהייתה פסיקה שחיבה את סלקום לשלם עבוד אובדן זכרונות סך של 500 ש"ח זה מש שיפסקו לי במקרה והאם זה מספיק ??? תודה וחג שמח .