השתהות בניתוק

  • ניתוק מחברת סוללאר
    yossi | 21/09/2010 23:53

    שלום.לפני 15 ימים ביקשתי מחברת הסלולר שלי לדעת מהם התחייבויות שלי לחברה (עלות ניתוק) ואמרו לי שיפקססו לי תוך כמה דקות.3 ימים האחרי (וכ 5 שיחות) ביקשתי עוד פעם לקבל את עלויות הניתוק וביקשתי גם לנתק את הקו שלי בעוד 3 ימים וענו אין בעיה (שיחה מוקלטת) אותו יום שלחתי פקס עם אותם דרישות.3 ימים אחרי אני מתקשר, הם אישרו קבלת הפקס ואמרו שהמנהל יחזור אלי עוד היום (שיחה מוקלטת).אנחנו עכשיו 10 ימים אחרי וטרם קיבלתי את "עלויות ניתוק" וטרם נותקתי.האם אני צריך לתבוע אותם?על כמה? האם סביר לבקש החזר על כל העלויות מתאריך בקשת הניתוק + 3000 עגמת נפש?תודה רבה רבה.יוסי

    • השתהות בניתוק
      עו"ד אפי אהרונוב | 26/09/2010 13:44

      יוסי שלום, בנסיבות שתיארת ניתן לתבוע (עקרונית ניתן לדרוש מביהמ"ש לחייב את החברה בתשלום פיצוי ללא הוכחת נזק בסך של עד 10,000 ש"ח). קח בחשבון שכעת ביהמ"ש בפגרת החג כך שתוכל להגיש את התביעה רק בעוד שבוע. חג שמח.

      • תבעתי אותם בתביעות קטנות
        yossi | 06/01/2011 16:11

        תודה רבה.אכן תבעתי אותם עלהשתהות בניתוק ועל עוד כמה דבירם. כחודש לפני הדיון התקשרו אלי והציעו לי פשרה שהייתה הרבה מעבר למה שציפיתי לקבל בביה"מ. קיבלתי את הפשרה.לקח לי כ 3 שעות לכתוב את כתב תביעה, שעה להגיש אותה (בית המשפט פתוח עד 22.00!).מסקנה: חבל על כל העצבים והכוחות שמוציאים על שירות הלקוחות של חברות הסלולר. שולחים דואר רשום, ואם לא מקבלים תשובה עולמת תובעים.

      • תבעתי אותם בתביעות קטנות
        yossi | 06/01/2011 16:11

        תודה רבה.אכן תבעתי אותם עלהשתהות בניתוק ועל עוד כמה דבירם. כחודש לפני הדיון התקשרו אלי והציעו לי פשרה שהייתה הרבה מעבר למה שציפיתי לקבל בביה"מ. קיבלתי את הפשרה.לקח לי כ 3 שעות לכתוב את כתב תביעה, שעה להגיש אותה (בית המשפט פתוח עד 22.00!).מסקנה: חבל על כל העצבים והכוחות שמוציאים על שירות הלקוחות של חברות הסלולר. שולחים דואר רשום, ואם לא מקבלים תשובה עולמת תובעים.