תגובה

  • עזרה דחוף
    אילן | 20/09/2010 10:22

    בוקר טוב,אשמח אם מישהו יכול לעזור...אני מעוניין לגשת לבית משפט לתביעות קטנות על מנת לתבוע את מעסיקי לשעבר.פוטרתי מעבודתי כנהג משאית מכיוון שלא הסכמתי לנהוג מעבר ל12 השעות המותרות לפי החוק בעקבות פיטוריי לא קיבלתי גם את ימי ההתראה מראש (9חודשי עבודה)ואני מובטל כבר 3 חודשים, שאלתי היא: האם יש טעם כבודד להילחם מול חברה ?האם מגיע לי כל סוג של פיצוי?(החוק אומר שנהג משאית לא רשאי לנהוג מעל 12 שעות) והכי חשוב לאן לפנות בדיוק ומה עליי לדעת לפני,אודה לתשובה מהירה

    • תגובה
      עו"ד אחד | 20/09/2010 12:09

      עליך להגיש תביעה לבית דין לעבודה, מאחר ומדובר ביחסי עובד-מעביד. לבית משפט לתביעות קטנות אין סמכות לדון בעניין זה.