מזון פגום

  • מזון פגום
    אייל | 19/09/2010 21:32

    רכשתי שוקולד של קינדר אצבעות ובפנים תולעת כאשר התוקף תקין, שלחתי זאת למשרד הבריאות והגיע דוח שאכן אני צודק ונמאה תולעת בתהליך הייצור.כמה פיצוי ניתן לבקש? והיכן כדאי להגיש בשלום או בתביעות קטנות?

    • מזון פגום
      עו"ד אפי אהרונוב | 20/09/2010 18:10

      אייל שלום, ניתן לבקש כמה שרוצים. בפועל, סכומי הפיצוי במקרים כעין זה נעים בין כמה מאות לכמה אלפי שקלים, לרוב.