חוב להוט

  • חברת הוט
    כרמית | 19/09/2010 12:52

    בשנת 2008 התחברתי לחברת הוט בשתי דירות שונות, האחת דירתי והשניה דירתה של אימי. אימי החליטה לחתום על חוזה טריפל עם שלל מבצעים שהוצעו לה ע"י נציג השירות והחשבון נחתם על שמי (בעלת כרטיס האשראי) החשבון כלל התחייבות לשנתיים ומספר תנאים שהופרו ע"י החברה, בטופס ההחתמה נכתב כי החוזה הוא למסלול דבר חופשי, אינטרנט חינם לשלושה חודשים וכן ערוצים מסוימים הכלולים בשירות. במהלך תקופת החיבור אחד הערוצים נותק ורק לאחר תקופה ארוכה ואינספור טלפונים חובר חזרה, לאחר מכן עקב בעיות עם כרטיס האשראי שלי החלטנו כי לא נוכל לעמוד בתשלום והתנתקנו מהשירות. לאחר הניתוק נדרש מאיתנו תשלום חוב מופרז אותו סירבה אימי לשלם ממספר סיבות. הראשונה חשבון הטלפון חויב במסלול "לייט" ולא דבר חופשי כפי שהובטח, השנייה דמי הניתוק לא תואמים את המחיר המעודכן באתר לשנת 2008 (שנת חתימת החוזה) ושלוש האינטרנט חובר רק כאשר הגיע מחשב לדירה (מספר חודשים אחרי החיבור הכללי) ע"פ בקשתנו אך בניגוד להבטחת נציג השירות שלושת החודשים הראשונים חויבו גם הם. אימי התקשרה מספר פעמים לחברת הוט וביקשה לדבר עם מישהו שיוכל להקשיב לטענותיה ולהסביר לה את גובה החוב, הוט העדיפו להתעלם ובמקרה הטוב להעביר אותה מנציג לנציג, ולבסוף להעביר את החשבון למשרד עורכי הדין, הסכום כמובן תפח ואנחנו לא יכולנו לשלם אותו. כעת משרד עורכי הדין מאיים בהוצאה לפועל. במהלך השבועיים האחרונים אני מנסה להסדיר את החוב מול משרד עורכי הדין דודי רד, המזכירה הציעה לי לשלם סכום מסוים ולא הסכימה אפילו לומר לי מה פירוט החוב, ואילו אני ביקשתי שהות לבדוק את החוב ולהתייעץ עם עורך דין, מאז אני נתקלת בעיקר במזכירות זועמות, צעקות, חוסר סבלנות, ואף ניתוקי טלפון. אודה לכם אם תוכלו לתת לי עצה טובה להמשך. כרמית

    • חוב להוט
      HOT מחלקת פניות הציב | 20/09/2010 15:14

      שלום כרמית, אנו מעוניינים לבדוק את הנושא לעומק ולדאוג שנציג יחזור אליך בהקדם על מנת לטפל בנושא. לשם כך אנא פני אלינו לכתובת  hot.service@hot.net.il בציון מספר פניה8435657, שם מלא, פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.   בברכה, HOT מחלקת פניות הציבור

      • פירוט חוב
        עו"ד אפי אהרונוב | 20/09/2010 18:03

        כרמית שלום, זכותך לדרוש את קבלת פירוט החוב. בשלב ראשון, נסי לפעול מול נציגי החברה על בסיס ההודעה הקודמת. במקביל, כדאי לפנות אליהם בצורה מסודרת ובכתב לדרוש את פירוט החוב. באם הם ממשיכים לדרוש ממך סכומי כסף ללא הסבר, ניתן לפנות בעניין לביהמ"ש ו/או למשרד התקשורת.