חלקיק זר במוצר

  • רכשתי מוצר בשר של חברה מסויימת
    חסוי | 13/09/2010 22:50

    פניתי בטלפון ובמייל לחברה שמשווקת מוצרי בשר ברשתות גדולות, לאחר שהיה לי פלסטיק שאינו קשור לאריזה בתוך הבשר. דיברתי אם מישהי בשירות לקוחות שאמרה לי לשלוח מייל, אכן שלחתי ולא נענתי (עברו שבועיים). עדיין האריזה והפלסטיק אצלי וככל הנראה החברה לא מעוניינת לטפל בקרה. אפילו התנצלות הייתה מספיקה, אבל גם את זה הם לא טרחו לעשות. הייתי מעוניין לדעת מה ניתן לעשות בנידון, והאם ישנה עילה לתביעה? תודה!

    • חלקיק זר במוצר
      עו"ד אפי אהרונוב | 14/09/2010 15:40

      שלום חסוי, ניתן להגיש כנגד החברה תביעה קטנה. לא תהפוך בגינה למיליונר, אבל היה ואכן המוצר בידך וביהמ"ש ישתכנע שמדובר במוצר 'אותנטי', תקבל פיצוי כספי מסוים.

      • היכן אוכל לקבל פרטים איך מגישים תביעה קטנה?
        חסוי | 14/09/2010 15:47

        תודה רבה.

        • אתר התביעות הקטנות
          עו"ד אפי אהרונוב | 16/09/2010 15:11

          יובל שלום, ראה באתר התביעות הקטנות: www.smallclaims.co.il