מכירת דיסק פגום

  • ?האם יש פה עילה לפיצוי ??
    ערן שחר | 13/09/2010 18:41

    היום הלך לי דיסק קשיח 500 ג'יגה שחלקו מגובה וחלקו לא. מסתבר שזה היה צפוי מראש כי הסידרה פגומה, c-4-u.co.il/index.php?option=com_conten... היבואן יודע למי הוא מכר אתה דיסקים רוב החנויות יודעות למי הם מכרו את הדיסקים למה לא פרסמו הודעה ושיחליפו את הסדרה הפגומה. לקחתי את זה למשהוא שמתמחה בשיחזור נתונים עלות השחזור היא 1200 ש"ח האם כדאי ללכת לבית משפט לתביעות קטנות ?

    • מכירת דיסק פגום
      עו"ד אפי אהרונוב | 14/09/2010 15:39

      ערן שלום, על פניו נראה שיש פה התנהלות חמורה של הטעית הצרכן ויש מקום, לטעמי, לפתוח בהליך משפטי.

    • גם אני איבדתי מידע על דיסק מהסדרה הזו
      ליאור | 15/09/2010 00:22

      למיטב ידיעתי, הוגשה בנושא תביעה ייצוגית כנגד היבואן וחנויות נבחרות.

      • והנה לינק לכתבה
        ליאור | 15/09/2010 00:25

        כתבה ב-TheMarker IT בנושא: http://it.themarker.com/tmit/article/9059