שירות לקוי במיוחד

  • שירות לקוי
    צחי | 07/09/2010 07:51

    לפני חצי שנה רכשתי מקרר LG, עם אחריות של ברימאג. לפני חודש וחצי גיליתי הזעה ורטיבות בתוך המקרר והזמנתי טכנאי. הטכנאי הגיע, בדק ושם מדבקה שאמורה להשלים את האטימה של הגומיות, והבטיח ליצור קשר כעבור יומיים לראות אם התקלה באה על פתרונה. לא התקשר. יצרתי שוב קשר עם המוקד, ששלח טכנאי אחר שלא נראה ממש מבין במקררים. הסתכל מסביב, טען שאין בעיה ואמר שיתייעץ עם "הבכיר" שלו ויחזור אלי עם תשובה. לא חזר. לאחר כמה ימים שוב יצרתי קשר עם המוקד שאמרו שהוחלט להזמין לי אטמים חדשים, ו- 30 יום זמן אספקה. מדובר על אוגוסט הכי נוראי מאז החלו מדידות הטמפ', ולי יש מקרר שלא מקרר ומזיע בצורה נוראית. הייתי בקשר עם המוקד שירות של ברימאג במשך כל החודש, כולם הבטיחו לנסות להקדים ולחזור אלי עם עדכונים (גם "סליחה לא הצלחנו להקדים" היא תגובה הולמת לדעתי) ולא חזרו. לבסוף עברו 30 ימי ההמתנה שנכפו עלי, התקשרתי אני למוקד לשמוע מתי יגיע הטכנאי עם האטמים עוד לפני החג וסיפרו לי שהוזמן אטם אחד מתוך שניים, שאין טעם שיבוא טכנאי לחצי עבודה, ושאני צריך להמתין בין 7 ל-10 ימי עבודה, שהם חודש ימים קלדנריים בספטמבר של השנה. כמובן שכל התקשרות איתם מלווה בנציג שירות שלא יודע לתת שירות, מנהלת שמבטיחים לי שתחזור אלי ולא חוזרת והרבה כעס תסכול ועצבים מרוטים. מה אני יכול לעשות?

    • שירות לקוי במיוחד
      עו"ד אפי אהרונוב | 07/09/2010 22:45

      ערב טוב צחי, ההתנהלות שתיארת מקוממת ויש מקום, לדעתי, ליזום כנגד החברה תביעה קטנה. אולי לאחר שתגיש את התביעה החברה 'תתפוס את עצמה בידיים' ותדאג לתקן את הבעיה ולהתייחס באופן הולם ללקוחותיה. שנה טובה.