לא לוותר, יש מקום לתביעה

  • שלום
    מורן | 18/08/2010 09:45

    שלום ובוקר טוב לפני כ8 ימים קניתי מחנות לבעלי חיים גורת פיקנז , בסכום די מכובד בעל החנות מכר לי את הגורה כשהוא ידע שהיא חולה , אחרי כמה שעות הגורה החלה לשלשל דם וכבר היה מאוחר בלילה , למחרת בבוקר פניתי אליו והוא הפנה אותי לוטרינר שלו בטענה שזה שום דבר , לא משהו חריג , הוטרינר שלו לא בדק את הגורה ועוד נתן לה אוכל של חתולים בלי לבדוק את הכלבה, הגורה הייתה על סף עילפון, אפטית , לא נותרה לי ברירה אלא לקחת אותה לוטרינר פרטי , נלקחו בדיקות מעבדה והממצאים הראו כי לגורה אנמיה ודלקת חמורה , הגורה הייתה על סף התייבשות חמורה ומידי יום נצרכה עיריו נוזלים וזריקות אנטיביוטיקה ותרופות שונות , מצבה היה בכי רע ואפילו היה חשש לחייה הוטרינר אמר לי זאת , עברו עליי ימים קשיים ועוגמת נפש קשה מאוד , אני לא מוכנה לעבור על כך בשתיקה ואני רוצה לתבוע את אותו אדם , מה עליי לעשות , אנא עזור לי , אנני יודעת מה לעשות תודה מורן

    • לא לוותר, יש מקום לתביעה
      שלי גרשט, עו"ד | 18/08/2010 18:08

      סיפורך ושל הגורה המסכנה, נגע לליבי. יש מקום להגיש תביעה בנזיקין וברשלנות, והאמת שהייתי תובעת גם את הויטרנר מטעם החנות. תשמרי את כל הקבלות ותרשומות רפואיות שקיבלת. אני מקווה שהגורה בסדר והיא התאוששה. בהצלחה אשמח לשמוע עידכון

      • תודה ושאלה
        מורן | 19/08/2010 09:01

        עו"ד שלי, בוקר טוב תודה על התייחסותך המהירה , נעים להיות נוכחת לעובדה שיש עוד אנשים שאוהבים חיות כמוני, תודה על דאגתך....כשקניתי את הגורה כל כך שמחתי ולצערי מה שבא אחר כך היו רק דמעות וצער ...וזה מכעיס אותי מאוד כל הניירת לגבי הגורה נמצאת ברשותי כולל בדיקות מעבדה, אך אנני יודעת מה לעשות וכיצד להגיש את התביעה , האם יש אפשרות שתוכלי לייצג את התביעה שלי ? הגורה מתאוששת היא ממש פיצפונה(900 גרם) תודה והמשך יום טוב, מורן

        • שלום מורן
          שלי גרשט, עו"ד | 19/08/2010 12:02

          אני שמחה לשמוע שהגורה מתאוששת. עם הרבה חום, אהבה ואוכל נכון אני בטוחה שתצליח לצאת מכך. אשמח לשמוע פרטים נוספים.

    • היי מורן
      קרן | 19/08/2010 12:09

      היי מורן. אני מציעה שתפני ישירות לעו"ד שלי.אני גם פניתי אליה בעניין אחר, תחפשי את האתר שלה דרך גוגל.