עסקה בחו"ל

  • הזמנת מוצרים דרך האינטרנט
    דניאל | 17/08/2010 22:33

    ערב טוב, אני הזמנתי מספר מוצרים דרך אתר של אמריקה (CCS.COM) בסכום המדוייק של 173.66 דולר. ההזמנה בוצעה על-ידי כרטיס ויזה נטען של CAL שנעשה דרך הדואר. סיימתי את ההזמנה, קיבלתי מייל "קבלה" על ההזמנה, יום למחרת התעוררתי וראיתי אימייל באנגלית המעיד על ביטול ושגיאה באימות כרטיס האשראי עם האתר, אני נכנס לבירור יתרה של ה- כרטיס ואני רואה שהם הורדיו את הסכום המדוייק שבו הזמנתי אך הם ביטלו את ההזמנה, פניתי אליהם במייל לשירות לקוחות של האתר והם ענו לי שהייתה בעיה באימות וחשבוני לא חוייב, שלחתי להם מייל המוכיח שבו הם חייבו את חשבוני והם ענו משהו שלא הבנתי, מה אתם ממליצים לעשות ?

    • עסקה בחו"ל
      עו"ד אפי אהרונוב | 18/08/2010 13:14

      דניאל שלום, כיון שהעסקה נעשתה עם אתר בחו"ל, הרי שאת תלונותיך עליך להביא בפני הערכאה המוסמכת לדון בעניין (ע"פ הדין החל המקומי החל על העסקה) - ככל הנראה בארה"ב.