הוריך יכולים לתבוע פסק דין הצהרתי לגבי הבעלות על המיטלטלין שבדירתם

  • איך לימנוע עוגמת נפש להוריי?
    ראובן | 07/06/2009 09:36

    כתובתי במישרד הפנים היא בראשל"צ וכיום עקב תהליך גירושים עזבתי את הבית ועברתי לגור בבית הוריי. לפני פירוק שותפות ורכוש. האם הוצל"פ יכולים לבוא לבית הוריי ולעשות עיקול מטלטלין? הרי אין לי כלום בבית הוריי. כל רכושי עדיין נימצא בכתובת המקורית.מה עושים כדי למנוע תביעה שכזו אם תחול? אישתי יודעת שלא לקחתי כלום ואין לי כלום. איך אפשר להיתגונן ולימנוע עוגמת נפש להוריי? דואר כן מגיע אליי כי עשיתי עקוב אחריי שאישתי לא תיקרא את מיכתביי.

    • הוריך יכולים לתבוע פסק דין הצהרתי לגבי הבעלות על המיטלטלין שבדירתם  לת
      עו"ד שווץ איתן | 07/06/2009 13:42

    • פסד הצהרתי
      שגית | 07/06/2009 16:17

      זה קרה גם להורים שלי, אז פנינו לביהמ"ש והגשנו בקשה לפסק דין הצהרתי. זה לא מסובך צריך את הפרטים של תיקי ההוצאה לפועל ושאר הפרוצדורה די פשוטה. אתה יכול קבל כבר בעת הגשת הבקשה צו מניעה זמני שיחזיר להוריך את הדברים ושימנע מהוצאה לפועל לבוא בשנית. הורי קיבלו תוך חודש וחצי בערך את פס"ד ההצהרתי וזה היה עוד בתקופת פגרת ביהמ"ש