תגובה

  • תביעת חוב מערב
    ריטה | 12/02/2009 23:06

    שלום,אני חתומה על ערבות להלוואה, בלווה העיקרי אינו בורח ורוצה להגיע להסדר עם הבנק, אך נדמה כי הבנק מתעלם ממנו ופונה רק אליי, הטיפול עבר לגביית עו"ד ששלח לי מכתב התראה שבתגובה אליו נשלח מכתב מעורך דין שלי בנושא כתב ערבות שלא נערך כראוי ובדרישה לבטל את הערבות.עבר כבר מעל חודש אני יודעת שהמכתב התקבל ע"י עו"ד של הבנק אך עדיין לא קיבלתי תשובה - הבנק לא הגיב לעו"ד שליהאם הבנק או עו"ד מטעמו יכולים לפעול נגדי במצב כזה?כאמור נשלחו אלייהם השגות בנוגע לכתב הערבות והחייב העיקרי רוצה ומנסה להגיע איתם להסדרתודה

    • תגובה
      עו"ד משה שרגא | 13/02/2009 11:39

      חובה להתנהל באופן מקצועי אל מול הבנק ועורכי דינו.

      • מה כוונה
        ריטה | 14/02/2009 15:33

        מה הכוונה חובה להתנהל באופן מקצועי?עו"ד שלח להם מכתב הם אישרו לי בטלפון שקיבלו אותו וטענו כי יגיבו אך עדיין אין תשובההלווה העיקרי בגלל שביא דלת אמצעים פנתה לסנגוריה ציבורית שעוזרים לה להגיע איתם להסדר.השאלה היא האם בעקבות זה שהלווה פנתה אלייהם מס פעמים ומנשה עד היום להגיע איתם להסדר בתוספת ההשגות שיש לגבי כתב הערבות ( חסרים מלא פרטים כמו האם ההלוואה שהיא לקחה מחליפה חוב קיים והאם שילמה אותו כסדרו או לא, לא ציינו האם אני ערב מוגן או יחיד - עפ"י בירורים שעשיתי זו עילה לביטול הערבות)האם הבנק יכול להתעלם לגמרי מהלווה העיקרי ולפעול נגדי.הלווה העיקרית לא בורחת ורוצה לשלם רק שהבנק פשוט מתעלם ממנה.אשמח לעצה ובמידה וחלילה הבנק יפעל נגדי להמלצה על עו"ח טוב בתחוםתודה