אי הסכמה לשוכר חלופי

  • האם אפשר להגדיר בחוזה בחנות על סירוב להכנסת שוכר ח
    דני | 23/06/2009 12:31

    האם אני כמשכיר יכול להוסיף סעיף בחוזה שאני לא מעוניין בשוכר חלופי במידה והשוכר הנוכחי ירצה לעזוב באמצע התקופה.

    • אי הסכמה לשוכר חלופי
      עו"ד חרמון רוני | 24/06/2009 15:19

      דני שלום שאלתך לא מנסוחת היטב. למה שתתנגד להכנסת חלופי אם השוכר יעזוב באמצע התקופה? השאלה היא האם בכלל אתה מסכים לקיצור תקופת השכירות, אם אתה לא מסכים אז אין בכלל מה לדבר על שוכר חלופי. בד"כ משכירים שנותנים הסכמה לקצור השכירות מתנים זאת גם במציאת שוכר חלופי לשביעות רצונם. עצה לסיום- חוזים כדאי ועדיף לעשות תחת קורת גג של עו"ד.

      • ואם אני מסכים לקיצור תקופת השכירות והושכר מתעקש לה
        דני | 26/06/2009 07:14

        להביא לי מישהו במקומו אבל אני פוטר אותו מחיפוש אחר שוכר חילופי ורוצה למצוא בעצמי

        • והאם אני יכול לא להסכים לקיצור השכירות ולא להסכים
          דני | 26/06/2009 07:18

          גם כן לשוכר חילופי שהשוכר הנוכחי רוצה להביא במקומו האם צריך לכתוב את זה בחוזה שאין באפשרות השוכר להביא מישהו במקומו אשמח לתשובה מדובר על שכירות חנות