המשמעות

  • עזרה בפרשנות
    אורי | 05/05/2009 12:54

    אינני יודע האם זהו הפורום המתאים (ההודעה קיימת גם בפורום הוצל"פ), אבל אשמח לתשובה מהירה. מהי המשמעות של המשפט הבא : "מובהר ומוצהר על ידי החייב כי עובדת מחיקת החוב, תרשם בספרי הבנק וכי הובהרו לו נפקויות הרישום הנ"ל" ? זהו משפט המהווה חלק מהסדר חוב שלי עם מוסד בנקאי ואינני בקיא במשמעות המלאה שלו. אשמח להבהרה אורי

    • המשמעות
      ד.קובי | 05/05/2009 13:41

      שלום, במילים פשוטות, ברגע החתימה על ההסדר אם הבנק אומנם אתה לא חייב כסף אבל ישאר לך רישום בבנק שבעתיד תרצה לבצע פעולה עם הבנק יעלה השם שלך,

      • שאלה יותר קונקרטית....
        אורי | 05/05/2009 13:59

        אין לי בעיה עם דבר כזה...אני מניח ש"עסקיי" עם הבנק בעתיד ייאסרו מצד הבנק או לכל היותר, אדרש להמצאת ערבויות לכל פעולה שלי. השאלה שלי, האם יש לי מה ל"פחד" מסעיף כזה? המטרה שלי בעצם הינה לחתום על ההסדר ולהמנע מייעוץ משפטי וזה המשפט היחידי שמעכב אותי. תודה, אורי

        • המשך
          ד.קובי | 05/05/2009 23:13

          אין לך ממה לחשוש זה לא יסבך לך את החיים.