הפרת הוראה חוקית

  • תביעת שווא
    תומר | 07/05/2012 10:39

    יש לי קרוב שפתח נגדי תלונה במשטרה על תקיפה ונזק לרכוש דבר שלא היה מעולם אבל במשטרה לא האמינו לי ומכיון שהיה צו הרחקה ובאתי אליו למרות שהוא הזמין אותי שמו אותי במעצר ליום אחד ומכיון שאין לי עבר פלילי אז שיחררו אותי עכשיו אותו קרוב מיתחרט על מה שהוא עשה אבל הוא מפחד להודות כי אז הפרקליטות תצא נגדו הוא מוכן לעזור אבל מפחד להודות שלא היתה תקיפה ולא אני היזקתי לו לרכוש ,אז מה עושים במצב כזה?

    • הפרת הוראה חוקית
      עו"ד אלכס גפני | 08/05/2012 23:00

      שלום תומר! 1. לעניין התלונה של קרוב שלך: לצערי הרב אינך יכול אפילו לדבר איתו על מנת שיחזור בו מתלונתו שכן אתה מסתכן בלהיות מואשם בשיבוש הליכי חקירה. 2. ברגע שהוצא צו הרחקה והפאת אותו לכאורה עברת עבירה של הפרה הוראה חוקית. נבסיבות הקיימות הייתי ממליץ לפנות לעו"ד ולהמתין עד לשלב של המשפט במהלכו סנגורך יוכל להוכיח כי לא עברת עבירה של היזק לרכוש.