עדות קטין

  • מתן עדות במשטרה
    נתנאל (שם בדוי) | 27/11/2011 18:58

    שלום לכולם ותודה לעוזרים,לפני כ יומיים נתקלתי בתקרית לא נעימה במקרה לא צפוי לחלוטין,ביליתי את השישי כמו כולם עם החברים ונסענו ונהינו (ללא אלכוהול)עכשיו חבר שלי היה מסוכסך עם ילדה אחת שבאותו זמן הייתה במסיבת יום הולדת, אנחנו נסענו לשם והוא אמר לי שבכוונתו לדבר איתה ולסדר עניינים כי היא לא הפסיקה להטריד אותו ללא הפסקה. עכשיו כשהגענו לשם הוא ביקש ממני שאני יקרא לה לצד כדי שהוא ידבר איתה כי הוא לא רוצה לבוא מול כולם ולדבר איתה הלכתי ואמרתי לה לבוא לצד , הם הלכו לצד לדבר ואני נשבע בכל היקר לי שלא ידעתי מה יהיו ההשלכות...פתאום אני רואה שהם מתחילים לריב בינהם מכות,כאשר היא תקפה אותו והוא הגן על עצמו והרביץ לה בחזרה..עכשיו אני ישר נכנסתי לתמונה והפרדתי בינהם ונכסנו למכונית ונסענו משם.מאוחר מכן היא הלכה למשטרה והגישה עליו תלונה והזכירה שם את שמי אבל היא אמרה שאני לא קשור ולא נגעתי בה....היום היא החליטה ללכת לבטל את התלונה ולא נתנו לה לבטל אמרו לה שרק אם היא תבוא איתו בייחד יבטלו את התלונה,עכשיו שחקרו אותם כל אחד מהם אמר משהו שונה והשוטר שאל אותו מי אני ולקח ממנו את מספר הנייד שלי..עכשיו אני לא יודע מה יכול לקרות כי תבינו שאני אדם נורמטיבי שבחיים לא הייתי מעורב עם משטרה ולא רוצה, אני לומד וחיי כמו שאר האנשים ובחיים לא נתקלתי במקרים שבהם הייתה מעורבת המשטרה ולכן אני מאוד חושש ולכן פניתי לכאן שתוכלו לענות לי באיזה פנייה תזמן אותי המשטרה ומה בידיוק היא תעשה לי? כנראה שאני יהיה צריך לתת עדות אמרו לי אבל עדיין אינני יודע עם זה נכון תודה ענקית מראש לכולם....(אם לציין אני קטין)

    • עדות קטין
      עו"ד יוסף רז | 28/11/2011 16:36

      שלום רב לפי התיאור שמסרת, ככל הנראה זומנת לתת עדות וייתכן שבשלב מאוחר יותר תתבקש להעיד בבית המשפט. אם אתה רק עד ולא הייתך מעורב באלימות, הרי שאין לך כל סיבה לחשוש, המשטרה רק מעוניינת לקבל את גרסתך לאירועים. דבר על העניין עם הוריך ותסיר דאגה מליבך. במקרה ותגיע לתחנת המשטרה ותגלה שאתה לא רק עד, אלא נחקר באזהרה בחשד שהיית מעורב באירועים, הרי שאז ניתן לבקש שהורה יהיה נוכח בחקירה ותוכל להיוועץ בעו"ד. אבל שוב, עד שזה יקרה אתה רק עד ואין לך סיבה לחשוש. בברכה עו"ד יוסף רז