תקלה בבנק

  • מחיקת חשבון בטעות!
    יעקב | 02/08/2011 14:20

    היה לי חשבון בנק רגיל במשך שנים. לפני מספר שנים היו לי חובות בזמן ששהיתי בחו"ל וכשחזרתי ארצה שילמתי מיד את כולם והמשכתי רגיל עם החשבון שלי שאליו הופקדו כל המשכורות שלי. לפני כשבועיים התברר לי במפתיע כשניסיתי למשוך כסף מהבנקט , שהחשבון שלי נמחק וזאת ללא כל הודעה מוקדמת על כך . הפקידים לא ידעו להסביר את פשר הטעות הזאת לאחר שראו שאכן שילמתי את כל חובותי ואין כל סיבה לכך, והם אמרו לי שהם צריכים להוציא תדפיסים ולבדוק. בנתיים כבר חודש אין לי חשבון ולא יכול במצב זה לפתוח שום חשבון בבנק אחר וזאת למרות שזו טעות ואינני ולא הייתי מוגבל מעולם. כמו כן אחד הלקוחות סיפר לי שקרה לו אות מקרה ולקח זמן עד שהחזירו לו את החשבון. בנוסף לא קיבלתי החזרי מס המגיעים לי למרות שהחברה שטיפלה בכך שילמה לדבריהם. העניין גרם לי המון בלגן ועגמת נפשץ מה הפיתרון???

    • תקלה בבנק
      עו"ד אבי זילברפלד | 02/08/2011 20:02

      שלום רב, אכן מוזר ומרגיז. תודיע לבנק שאם לא תקבל תשובתו בתוך יומיים תפנה בתלונה למפקח על הבנקים. בכבוד רב, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

      • באותו עניין
        יעקב | 02/08/2011 20:59

        תודה. ואייך פונים למפקח על הבנקים?

        • פנייה אל היחידה לפניות הציבור בבנק ישראל(המפקח על הבנקים)
          עו"ד אבי זילברפלד | 03/08/2011 10:22

          שלום רב, ניתן לפנות אל היחידה לפניות הציבור בדרכים הבאות: בדואר: ת"ד 780 ירושלים 91007. בטלפון: 02-6552680. בפקס: 02-6669077. באינטרנט: באמצעות טופס הגשת פניה. בכבוד רב, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות