איך ניתן להוציא כסף מחשבון מוגבל?

  • דמי נכות קטין לחשבון מוגבל
    נעמה | 06/05/2011 14:31

    שלום רב, אני בעלת חשבון אחד ויחיד, והנני מוגבלת בחשבון זה. לאחרונה קיבל בני 100% נכות בעבור אוטיזם-PDD. הנכות התקבלה רטרואקטיבית לשנה אחורה. למחרת היום הופקדו דמי הנכות לשנה הרטרואקטיבית לחשבון המוגבל, טרם שהתקבל בביתי מכתב אישור הנכות. יש לציין כי בחשבון קיימת יתרת חובה גבוהה מהתשלום שהופקד. שאלתי היא - האם אני יכולה לגשת לבנק ולדרוש מהם למשוך את כספי הנכות הנ"ל? מה אני צריכה להציג לבנק כדי שיאפשר לי לעשות זאת? תודה ויום נעים

    • איך ניתן להוציא כסף מחשבון מוגבל?
      עו"ד אבי זילברפלד | 06/05/2011 17:58

      שלום רב, ההגבלה מונעת ממך רק למשוך שיק. כל שאר הפעולות את יכולה לעשות כרגיל. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות