האם הבנק חייב להודיע לי על עיקול ?

  • הודעה על עיקול
    יעל | 24/04/2011 19:52

    שלום,האם הבנק חייב להודיע לי על הטלת העיקול? אתמול כשרציתי לערוך קניות גיליתי שהכרטיס לא עובר. ביררתי עם חברת האשראי והסתבר לי שהכרטיס נחסם עקב עיקול כבר יומיים קודם לכן. האם הבנק היה חייב להודיע לי כבר ביום חמישי?יעל

    • האם הבנק חייב להודיע לי על עיקול ?
      עו"ד אבי זילברפלד | 26/04/2011 01:16

      שלום רב, הבנק אכן חייב להודיע. ישנם לקוחות שאף זוכים ליחס אישי ומקבלים הודעה טלפונית. סביר שבגלל החג, ומיעוט ימי העסקים, טרם קיבלת ההודעה. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות