שבירת תוכנית חיסכון

  • לא ניתן לשחרר תוכנית חיסכון ?
    אור | 20/04/2011 09:31

    שלום אני עשיתי תוכנית חיסכון ל5 שנים ולא הוסבר לי שלא ניתן לשחרר אותה אמרתי להם שאני מוכנה לוותר על הריבית ואני רוצה את הכסף הם סירבו ואמרו שאני מחויבת להשאיר אותו עד 2015 כאשר ביקשתי את החתימה שלי לא הביאו לי וביקשתי מספר פעמים מה עלי לעשות? יש לציין שאני לא במינוס ואיין לי שום שיעבודים בחשבון

    • שבירת תוכנית חיסכון
      עו"ד אבי זילברפלד | 22/04/2011 17:38

      שלום רב, לעיתים ניתן לשבור (כנגד קנס) תוכניות חיסכון לפני תום התקופה, ולעיתים מדובר בתוכניות "קשיחות", שלא ניתן לשברן באמצע התקופה. ע"מ להשיב יש לקרוא את הוראות הסכם תוכנית החיסכון. ככל שלא מציגים בפנייך את התוכנית עליה חתמת - פני בתלונה למפקח על הבנקים. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות