רו"ח***צונזר ע"י המערכת***

  • אתר אינטרנט לעסק מתחיל
    דניאל | 01/03/2011 21:16

    להלן השאלה - יש בכוונתי לפתוח עסק במסגרתו אני רוצה להקים אתר אינטרנט לשימוש העסק. האם זו הוצאה מוכרת ? או לחילופין האם מדובר בנכס שניתן יהיה לתבוע בגינו פחת ? או שיש לכך תשובה אחרת. תודה מראש לתשובתכם

    • רו"ח***צונזר ע"י המערכת***
      ברק***צונזר ע"י המערכת*** | 02/03/2011 17:38

      תלוי בסכום העלויות , תלוי במשך הזמן ******צונזר ע"י המערכת***

      • תוספת פרטים
        דניאל | 02/03/2011 18:25

        האם תוכל לפרט ? העסק בתחילת דרכו וההכנסות לא מהותיות בשלב הזה. מה קורה אם עלות האתר היא מהותית - מה הדין ? מה קורה אם העלות לא מהותית ? כנ"ל לגבי משך הזמן תודה

    • כדאי לך לפנות ליעוץ אם פתחת עסק חדש
      סלי אילון, רו"ח | 07/03/2011 08:46

      ולא רק לגבי השאלה הזו אלא לגבי הרבה דברים נוספים שאולי אתה אפילו לא יודע לשאול. מה עם רואה החשבון שלך? למה הוא לא מדריך אותך?