ערעור על החלטת רשם - בית המשפט

  • שאלה דחופה בנוגע לערעור
    עו"ד צעירה | 13/01/2011 10:08

    אני מייצגת תובע בתביעה כספית שקיבל פס"ד לטובתו בהיעדר הנתבע. לאחר מכן, הנתבע הגיש בקשה לביטול פסה"ד בטוענות שונות שהתקבלו ע"י ביהמ"ש. ואולם, תנאי לביטול פס"ד וקביעת דיון חלופי ע"י המנ"ת יתאפשר רק בכפוף לתשלום הוצאות משפט בסך 2500 ש"ח. כך נקבע בהחלטת השופט שעיין בבקשתו.על החלטה זו לתשלום הוצאות, הגיש הנתבע ערעור וקרא לה: ערעור על החלטה לבקשה לביטול פס"ד.."השאלה שלי, האם יכול הוא להגיש ערעור זה, למרות שהתקבלה בקשתו ובוטל פסה"ד (או יותר נכון שיבוטל בכפוף לתשלום הוצאות משפט על-ידו?)ושאלה נוספת, זו נחשבת ערעור על החלטה אחרת, נכון? לא פס"ד.?תודה לכל העונים!

    • ערעור על החלטת רשם - בית המשפט
      עו"ד ל. פרמינגר | 15/01/2011 17:55

      אכן ניתן להגיש ערעור על החלטת הרשם בנושא ההוצאות. מכיוון שמדובר בהחלטת רשם הערעור הוא בזכות וזה לא ממש משנה האם זה ערעור על פס"ד או על החלטה אחרת. בהצלחה.

      • תודה רבה על מענה!  לת
        עו"ד צעירה | 19/01/2011 10:34

      • תודה רבה על מענה!  לת
        עו"ד צעירה | 19/01/2011 10:47

      • תודה רבה על מענה!  לת
        עו"ד צעירה | 19/01/2011 11:31

      • תודה רבה על מענה!  לת
        עו"ד צעירה | 19/01/2011 11:31