תמ"א 38 - שוכר

  • חוזה של שוכר לקראת חתימה עם האופציה לתמא
    אילן | 04/07/2013 14:59

    הבניין הוגש לתמא ואנחנו שוכרים של דירה שרוצים להמשיך חוזה עד ביצוע התמא. יש לנו בעיה לנסח את הסעיפים. יש אפשרות לעזור לנו כאן?

    • תמ"א 38 - שוכר
      עו"ד אילן הלוי | 04/07/2013 16:48

      היי אילן! מצטער אבל זה לא נכלל בשירותי הפורום. אנו עונים על שאלות ולא מבצעים עבודות עבור לקוחות כאן. אני לרשותך כעו"ד ואתה מוזמן לפנות גם לכל אחד אחר. אם בכל זאת א תרצה - פשוט תכתבו מה שסיכמתם בלשון שלכם. אני מניח שהכוונה היא שהשוכר ימשיך לשכור את הדירה ויפנה אותה תוך X ימים מרכגע ההודעה שלך שתנתן כאשר תגיע הדרישה לפינוי מהחברה היזמית. אילן הלוי, עו"ד מנהל פורום תמ"א 38