רשלנות רפואית -מאת עו"ד אלון המר

  • האם זו רשלנות?
    אדיר | 05/07/2010 18:46

    נחתכתי בעבודה באצבע הופנתי למיון עשיתי צילום באצבע הרופא אמר אין לי כלום הוא עשה לי תפירה בדק את האצבע וחזרתי לבית אחריי שבועיים גילתי שקרעתי גיד ו 2 עצבים ככל שהימים עברו מהתפירה עד השבועיים הגיד ברח לכף היד ובגלל זה חצי שנה אחרי עדיין יש לי הגבלה בכיפוף וחוסר תחושה באצבע,עם הייתי עושה את הניתוח באותו יום המצב היה יותר טוב ושככל שהימים עוברים ככה האצבע פחות מתפקדת השאלה שלי האם יש פה רשלנות של הרטפא במיון ששלח אותי הביתה ולא ניתח אותי באותו יום?

    • רשלנות רפואית -מאת עו"ד אלון המר
      אלון המר | 07/07/2010 09:21

      אדיר, ככל שיש קשר סיבתי בין הטיפול המאוחר לבין החרפת הנזק, יש כאן לכאורה רשלנות.הקשר הסיבתי צריך להיות מגובה בחוות דעת רפואית מתאימה (עוה"ד וודאי שלך יפנה אותך למישהו מתאים). בהצלחה