רשלנות רפואית בטיפול שיניים

  • חור בסינוס לאחר עקירה -האם רשלנות
    מלי | 30/06/2010 10:53

    שלום , לפני כשנה התחילו לי כאבי שיניים נגשתי לרופא שיניים בדיקה אמר לי שיש דלקת ונתן לי לבצע שטיפות , חזרתי שוב עם כאבים ואז הרופא ביצע טיפול שורש ,אחרי שבוע חזרו הכאבים שוב והרופא לא היה אז נגשתי לרופא פרטי אחר ואז הוא אמר שהטיפול שורש לא בוצע עד הסוף אז הוא פתח וביצע תיקון לטיפול, ואז חזרתי שוב עם כאבים והרופא אמר לי שאין ברירה חייבים לעקור .. העקירה עברה בשלום ולאחר שבוע שוב חזרתי עם כאבים ואז הרופא שלח אותי לצילום פנורמי וראה שבשן ליד העיקרה שן 27 יש תהליך דלקתי ויש צורך בחידוש טיפל שורש, הוא ניסה לבצע את החידוש ולא הצליח ואז אמר שחייבים לעקור, במהלך העיקירה צרחתי מכאבים ואז הרופא אמר שיש לי פתח בסינוס , יום למחרת חזרתי שוב עם כאבים ואז הוא חפר וחפר ואמר שהחור לא נסגר ככה זה היה כל יום במשך 4 ימים הרגשתי שהמים ששתי חדרו למח .. וכאבי ראש עזים ואז הוא ביצע ניתוח במקום סם ממברנה וחומר שנקרא עצם וסגר את המקום עם החנכיים יומים לאחר מכן התאשפזתי 5 ימים עם זיהום במקום וחור בסינוס במהלך האישפוז יצאו לי מים מהאף .. . מסתבר שיש לי סינוסנמוך , דבר שראו בצילום פנורמי ולכן היתה פגיעה בסינוס. הרופא שעקר לי את השן לא אמר שיכול להיות פגיעה בגלל סינוס נמוך ולא החתים אותי על טופס ומסתבר שאת השן הקודמת לא היה צורך לעקור כרגע אני עם שן אחת בצד שמאל , ובחצי שנה הקרובה אני לא יכולה לבצע שתלים או כל טיפול כי צריך לחכות שהכל יסגר שם ואי אפשר כמובן לאכול בצד שמאל . האם יש מקום לתביעה ??? תודה וסליחה על האורך

    • רשלנות רפואית בטיפול שיניים
      יוסי אפשטיין, עו"ד | 01/07/2010 23:29

      דברייך אינם ברורים דים, אך אם הבינותי נכון, נגרם לך נזק כתוצאה מטיפול שיניים רשלני ובין היתר, בוצעה עקירה שהסתברה כמיותרת. אם אכן כך הדבר, הרי שבהחלט יש בסיס לתביעת רשלנות רפואית. יחד עם זאת, טוב תעשי אם תתייעצי באופן פרטני עם עו"ד שיראה את מלוא המסמכים הרלוונטיים וייעץ לך בהתאם.