רשלנות רפואית באבחון ובטיפול

  • רשלנות רפואית
    תגי | 29/06/2010 12:44

    אבא שלי נפטר 2006 מרשלנות רפואית שהתחילה בקופת חולים והמשיכה בבית חולים בגיל 54 אם רוצים להגיש תביעה מה עושים נגד מי תהיה הטביעה מה ההליך ? יש לציין שאם היה מקבל טיפול נכון בקופת חולים היה עוד חי ! הסיבה התחילה משלשולים והסתיים בדום לב מקבלת טיפול לא נכון שהעלו רמת פוטאסיום בגוף שגרמו לדום לב .

    • רשלנות רפואית באבחון ובטיפול
      יוסי אפשטיין, עו"ד | 29/06/2010 18:07

      תגי שלום, ראשית, הרשי לי להשתתף מעומק ליבי בצערך ובצער משפחתך. "חבל על מאן דאבדין ולא משתכחין". שנית, את מתארת חשד כבד לרשנות רפואית. עליכם לפנות לעו"ד בתחום וככל שימצא כי יש אמת בטענות, הרי שעליכם להגיש תביעה בצירוף חוו"ד רפואית. העו"ד ינחה אתכם במדוייק לגבי ההליכים. התביעה תוגש לרוב בשם העזבון, האשה והתלויים וכנגד הגורם שהתרשל ולפי דברייך קופת החולים והרופא המטפל שם. הבנתי שביה"ח עצמו לא התרשל וככל שהבנה זו אינה נכונה, יש לתבוע גם את ביה"ח והרופא המטפל. מקרה טראגי וודאי בגיל יחסית מוקדם, יכול ויוביל לתביעה כספית מכובדת (תלוי בעיסוק המנוח ובמשכורתו, במס' התלויים בו ועוד). שלא תוסיפו לדאבה עוד !