דירה שכורה

  • דירה שכורה
    רמי | 03/01/2024 22:06

    שלום,

    התקלקל מזגן ישן בדירה ששכרתי למישהו. במקום לתקן, קניתי מזגן חדש 1.5 כ"ס לפי חישובים לפי גודל של הסלון אבל הדייר מסרב לקבל את המזגן והוא טוען שצריך מזגן של 2.5 כ"ס כמו המזגן הישן והוא טוען שזו הרעה בתנאים.

    אני רק רוצה לציין שהדייר מאז שנכנס לדירה מסרב לשלם דמי ועד כפי שכתוב בחוזה וגם בניגוד לחוזה פירק סורגים בדירה בלי ידיעתי.

    האם אני יכול לפנות לבית משפט כדי לפנות אותו מהדירה או שיש לו הצדקה בגלל המזגן?

    בתודה

    • דירה שכורה
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 23/01/2024 13:45

      שלום רמי,

      לא ניתן ליעץ בלי בחינת הוראות הסכם השכירות.

      אלא אם כן נכתב אחרת בחוזה, כעקרון אין לשוכר זכות לקבל דווקא מזגן מסוג מסויים.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com