האם ניתן למחוק תביעה מחוסר מעש?

  • מומחה מטעם בית משפט
    אלי | 13/11/2023 12:41

    שכן תבע אותי אצל המפקחת בקשר לרטיבות בדירה , המפקחת מינתה מומחה מטעם בית המשפט שיבדוק את הנושא , לפני כחודשיים , המומחה דורש תשלום לפני הבדיקה , התובע טרם העביר תשלום , צריך.אישור של סיוע משפטי לפי מה שהבנתי כדי שיממנו את החלק שלו .

    1. האם אפשר לבקש מהמפקחת למחוק את התביעה מחוסר מעש מטעם התובע ?

    2 .האם יש פרק זמן לתוקף של מומחה מטעם בית משפט ?

    3 .האם יש פרק זמן שנדרש כדי לתת חוות דעת ?

    • האם ניתן למחוק תביעה מחוסר מעש?
      עו"ד אבי קיסוס | 20/11/2023 20:48

      שלום רב,

      1. אם צד לא מקיים את החלטת בימ"ש ניתן לפנות לבימ"ש לבקש הוראות, ובין היתר ניתן להגיש בקשה למחיקה מחוסר מעש.

      2. לא, אלא אם בימ"ש הגביל.

      3. בד"כ בימ"ש מבקש מהמומחה לכתוב את חוו"ד עד תאריך מסויים, אם לא כתב אפשר לבקש מבימ"ש לתת הוראות.

      בתקווה לבשורות טובות ולימים טובים יותר.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד

      שלהב 117 ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: aykisos@gmail.com