הסכם ממון בין בני זוג הגרים בדירת האישה והוריה

  • חיים משותפים בדיר של ההורים
    ענת | 23/10/2023 19:28

    אני וארוס שלי עוברים לגור בבית של הורים שלי. ההורים ואני רשומים בטאבו. האם השתתפות של הארוס שלי בחיים יום יומיים (תשלומים, אוכל) משפיעה על בעלותו לדירה בעתיד?

    תודה.

    • הסכם ממון בין בני זוג הגרים בדירת האישה והוריה
      עו"ד אורית אוחנה | 12/11/2023 10:37

      שלום ענת,

      ברמת העיקרון לא... אך כי למנוע ספקות בעניין, רצוי כי תערכו בינכם הסכם ממון, אשר יבהיר מפורשות כי אין לארוס שלך זכויות בנכס, ולא יהיו לו, גם אם יתגורר בו (מקסימום יוכל לתבוע/לקבל השבחה/תשלומים ששילם). אפשרות אחרת/נוספת, היא לערוך בין ההורים לבינכם הסכם שכירות, זאת במידה שאתם משלמים עבור המגורים בנכס.

      בברכה,

      אורית אוחנה, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      רחוב ארז 18, הסוללים
      טלפון: 077-4325319 ; מייל: oritohana.law@gmail.com