נסיעה לאחור ותאונה

  • התנגשות בנסיעת רוורס
    גיא | 22/10/2023 13:47

    אישתי נכנסה לחנייה ואז נסעה אחורה כדי להתיישר. בזמן הנסיעה לאחור הגיע רכב שממנו מצולם הסרטון המצ"ב והתנגש ברכב של אישתי. אני יודע שמי שעוסע רוורס הוא תמיד אשם. אבל האם יש סיכוי שבמקרה זה היא לא אשמה? חייב לציין שלאחר ההתנגשות הנהג התנצל בפני אישתי. רק אחרי שראה את הסרטון הוא החל להאשים אותה.

    • נסיעה לאחור ותאונה
      יעקבי | 24/10/2023 13:13

      שלום גיא,

      במצבים כאלה לשני הנהגים אשמה תורמת כאשר במקרה הנ"ל אשתך נושאת ברוב האשמה.

      מציע לפנות לפורום דיני נזיקין ו/או לפורום דיני ביטוח המקבילים.

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע