עישון סיגריה על ידי קטין

  • עמית לכיתה מעשן בשטח בית הספר
    עישון בביה״ס | 12/09/2023 18:30

    במהלך יום לימודים רגיל הלכתי לשירותים ושם חיכתה הפתעה לא משמחת, ילד מהכיתה מעשן סיגריה אלקטרונית, הילד ראה אותי ואני מפחד שירביץ לי לאחר בית הספר מתישהו, אם מישהו יודע על חוק שיכול לגרום להרחקתו מבית ספר או לתיק פלילי נגדו ויכול לעזור לי אני אשמח. דרך אגב, הילד הוא בן 14 וידוע לי שהוא גם רוכב על אופניים חשמליות בלי רישיון ובניגוד לחוקי התנועה, והוא כבר כמה פעמים קיבל דוחות תנועה.

    • עישון סיגריה על ידי קטין
      עו"ד לירז מאיר | 17/09/2023 21:41

      שלום ילד יקר,

      אני מבינה שאתה נמצא במצב רגיש ומורכב, אבל נראה לי שהתשובה לבעיה אינה בפנייה למשטרה. אני ממליצה לך לפנות להוריך או כל מבוגר אחר שאתה יכול לדבר איתו בפתיחות, וכן למורה או יועץ בבית ספר, ולספר להם על הבעיה שלך, בכדי למלא לה פתרון. גם אם תפנה למשטרה, הילד לא יורחק מבית הספר, ומגיע לך ללמוד בסביבה נעימה ובטוחה.

      שנה טובה

      בברכה,

      לירז מאיר, עו"ד

      מנהלת פורום פלילי

      טלפון: 052-6612372 ; מייל:adv.liraz@gmail.com