זיוף חתימה על מסמך לביטוח

  • זיוף מסמך
    מאור קנדלקר | 29/05/2023 13:42

    שלום רב ותודה על התייחסותך,

    עד לפני כשנה לאימי היו כעשרות ביטוחים כך שנותר החזר חודשי קרוב ל4000₪, כשסיפרה לי על כך התחלתי לברר והבנתי שניצלו את זה שהיא לא שומעת טוב(מאובחנת כבדת שמיעה). התחלתי במסע ביטולים יחסית מוצלח אך לפני כשבוע קיבלנו מכתב תביעה מכלל על זה שלא שילמנו,כשדיברתי עם הסוכן הסברתי לו שביטלתי והוא הראה לי טופס עם חתימה (שהוא טוען של אימי למרות שזה לא חתימתה) ואומר הינה אמא שלך ביקשה להשיב את הביטוח.שקר וכזב אמא שלי לא יודעת קרוא וכתוב על כל טופס שהיא חותמת היא מתייעצת איתי לפני. בנוסף לכל העלילה הזאת יש עלילת משנה לפני 70 יום בערך פתחנו קריאה בחברת הביטוח משכנתא על בעיית צנרת הם הגיעו לבית שברו ארון וקיר אך השאירו חור בקיר ולא עשו שום דבר למרות שהתחייבו על 60 ימים עד גמר העבודה.

    השאלה שלי היא כזאת האם ניתן להוכיח שמדובר בדבר שקר ולבטל את ההוצאה לפועל?? ובנוסף האם אפשר לצאת לתביעה נגדית??

    • זיוף חתימה על מסמך לביטוח
      עו"ד גיל קראוס | 29/05/2023 20:02

      שלום רב,

      אם מדובר בזיוף חתימה, אז וודאי כי מדובר בדבר חמור השולל את ההתחייבות.

      ניתן בבית המשפט לנסות ולהוכיח באמצעות חוות דעת מומחה גרפולוג שמדובר בזיוף.

      אם נגרמו נזקים בעקבות זאת, אז וודאי כי גם ניתן להגיש תביעה נגדית.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      מגדל בסר 4, קומה 23, רחוב מצדה 7 בני ברק
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il