קרן פנסיה

  • ביטול תוקף הצהרת העמית
    לילך | 12/05/2023 09:01

    במסגרת מילוי טפסי לתביעת אובדן כושר עבודה שנעשה לפני שנים ושהתקבלה ואשר הקרן פנסיה משלמת קצבת נכות לגביה, נחתם טופס ההצהרה של העמית ע"י בן משפחה של העמית טזאת עקב מצבו של העמית.

    היום לאחר שנים ממילוי טופס ההצרה ככל שרוצים לבטל תוקף הצהרת העמית שנחתם עי בן המשפחה,  כך שיהיה לקרן פנסיה טופס הצהרת העמית חתום אך ורק ע"י העמית עצמו. מה ואיך צריך לעשות?  תודה

    • קרן פנסיה
      עו"ד מיטל ירון | 17/05/2023 10:15

      בוקר טוב

      לא הצלחתי להבין משאלתך באיזה טופס הצהרה מדובר.

      בברכה,

      מיטל ירון, עו"ד
      מנהלת פורום דיני ביטוח
      מנורת המאור 2 תל אביב

      טלפון: 073-7893544, מייל: m@yaron.law