האם להגיש תביעה נגדג הבנק ?

  • הבנק שכח לבטל את המסגרת עובר ושב ואת הכרטיס אשראי
    יקיר | 10/05/2023 11:59

    שלום רבב הייתי בתהליך של חדלות פרעון מ17.01.22 הבנק לא ביטל לא את מסגרת עובר ושב ולא את כרטיס אשראי הרגיל ניזכרו רק אחרי 13 חודשים לבטל את הכול ורק בהיתרת זכות להיות ועבירו לטיפול של עורך דין ללא התראה כלל כמובן שפניתי לבנק שלחתי פנייה מסודרת לפניות הציבור אמרו שהחלט יש פה מחדל רציני כי אחד היהו צריכים אחרי כמה ימים אחרי שקיבלו מידע ממונה לחדלות פרעון ומהבנק לבטל את הכרטיס אשראי ולישלוח כרטיס דיירקט בלבד ולבטל את המסגרת ועובר ושב ולהיות רק בהיתרת זכות בלבד הסברתי לבנק שזה לא בסדר שלא התריאו לי כי עים לא הייתי שם לב לא הייתי יכול להוציא את הכסף כלל של הקיצבה אני לוקח כדורים שאני חיוב לקחת הסברתי לבנק גם והכול ואמרו שמצטערים על כך הגעתי למצב שאני מקלל את הנציגים בפלאפון מרוב לחץ ששמו אוצי בכונה בסופו של דבר נאמר שתעביר את הקיצבה לחשבון אחר אתה יכול גם בלאומי עכשון יש עוד פשלה המנהלת והמנהל בפניות הציבור של הבנק אמרו שיש חוב רק של 520 ואמרו רק את זה לעביר אחרי זה מיתברר שיש עוד חוב עבור כרטיס אשראי חיוב זה אמור לרדת ב02.06.23 שלחתי לבנק את עידכון החדש ועדכנתי שאני כבר אחרי המשפט ואין יותר חדלות פרעון אלה הפטר שקיבלתי והגבלות על פי סעיף 142 מבוטלות אמרתי לבנק שאחרי בירור מיתברר שיש לי עד 30 ואחד יום לשלם זה אומר עד 02.07.23 יש לי לשלם את החוב עבור שימוש בכרטיס אשראי השאלה שלי עים אני יכול לקחת עורך דין ולהגיש תביעה נגד הבנק על המחדל זה השאלה הכי גדולה שלי

    • האם להגיש תביעה נגדג הבנק ?
      עו"ד אבי זילברפלד | 17/05/2023 15:41

      שלום רב,

      ככל שתוכיח נזק יש לך עילת תביעה. אם להגיש תביעה או לא זו לא רק שאלךה משפטית אלא גם שאלת יכולת כלכלית ואופי.

      בהצלחה !

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", בן גוריון 34, רמת גן
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il