הגשת בקשות לבית משפט ע"י נאשם מיוצג

  • קבלת מצלמות גוף של שוטרים לנאשם בפלילים על לא עוול
    בת | 08/05/2023 07:11

    הי. השבת לי בבקשה שאם הוגש נגדי כתב אישום[כוזב ולא חוקי ] התביעה מחוייבת להעביר להגנה את חומרי החקירה כולל דיסק מצלמות גוף של שוטרים. פניתי לבית המשפט בו אני נאשמת בבקשה כזו בתור נאשמת והשופט כתב שרק העורך דין יכול להגיש בקשות בשמי.. העורך דין בתיק פושע ואינו מוכן להגיש בקשה כזו זה כבר מפסח.. והשופט נתן לו זמן והוא מסרב להתייחס ואין לי מי יגן עליי.. הסנגגגגגוריה הציבורית לא מגנה.. איך אני יכולה לדרוש לקבל מצלמות גוף של שוטרים בתור נאשמת עלך לא עוולה בי כשהמשטרה פשעה כה הרבה ברצח תקיפה שפיכות דמים גניבות ועבירה על חוקי המעצר ברובם

    • הגשת בקשות לבית משפט ע"י נאשם מיוצג
      עו"ד אמיר מורשתי | 31/05/2023 10:11

      פונה יקרה, כשאדם מיוצג ע"י עו"ד- אכן ישנה בעיתיות כי יגיש בקשות ישירות מטעמו. אני מבין שאת מרגישה שהסניגור שמונה לך ע"י הסניגוריה לא דואג לאינטרסים שלך ולכן עצתי לך לבקש לשוחח עם הרפרנט הפנימי בסניגוריה האחראי לפקח על אותו סניגור ולבקש כי יחליפו לך לעו"ד שכן יעשה את עבודתו. מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי