סכסוך על רכוש בין בני זוג - עניין אזרחי

  • תלונה במשטרה
    משה | 12/01/2023 18:15

    אני ואשתי בתהליך גירושם והיא משכה מהחשבון שלנו מלא כסף ולא רוצה להחזיר, אפשר להטלונן במשטרה . וגם לא מחזירה לי את האוטו?

    • סכסוך על רכוש בין בני זוג - עניין אזרחי
      עו"ד לירז מאיר | 15/01/2023 23:55

      שלום משה

      מקווה שהתקופה הקשה תעבור עליך במהרה, ועם כמה שפחות נזקים ברכוש ובנפש.

      לשאלתך מדובר במקרה מורכב, בשאלתך לא פירטת האם מדובר בחשבון בנק משותף? וכן מי הבעלים של הרכב, ומה היה השימוש בו (מקצועי? משפחתי?). בכל אופן, בקריאה ראשונה של שאלתך נראה כי מדובר בחלוקת רכוש בין בני זוג, נושא שאינו עניין פלילי, עליך להתייעץ כמה שיותר מהר עם עורך דין לענייני משפחה.

      בברכה,

      לירז מאיר, עו"ד

      מנהלת פורום פלילי

      טלפון: 052-6612372 ; מייל:adv.liraz@gmail.com