שינוי בתנאי מועדון צרכנות

  • חיוב הוצאת כרטיס אשראי
    נ | 29/11/2022 16:02

    שלום,

    מקווה שאני בפורום הנכון. במידה ולא, אשמח שתפנו אותי לפורום זה.

    אני חברת מועדון של איגוד מסויים, החברות היא אוטומטית, כי אני שייכת לאותו איגוד. מתאריך 1.1.2023 המועדון החליט שרק למי שיש כרטיס אשראי של המועדון, יכול לממש הטבות. במידה והחבר לא מוציא כ. אשראי הוא לא יכול לממש הטבות גם עם כרטיס אשראי(הכפוף לאותו מועדון) של מישהו אחר, כי ניתן לרכוש במועדון זה רק עם כרטיס של בעל המועדון.

    אציין שהחברות באיגוד מותנת בתשלום מהשכר, ואין אפשרות לעזוב את האיגוד. ואם אין כ. אשראי אז החבר ממשיך לשלם, אך לא נהמה מהטבות המועדון.

    האם זה חוקי להכריח אדם להוציא כרטיס אשראי, כדי לקבל את ההטבות?

    • שינוי בתנאי מועדון צרכנות
      עו"ד חיים פינץ | 21/12/2022 16:27

      שלום נ',
      הסיפור מריח לא טוב כאשר אין אפשרות להודיע על סיום החברות במועדון וכאשר ממשיכים לגבות ממך תשלום דמי חבר או כאשר נמנעת ממך האפשרות להשתמש בהטבות קודמות שעמדו לרשותך בעבר. צריך לקרוא את תקנון המועדון ולבחון מה היה ומה נשתנה בכדי לקבוע האם ישנה הפרת דין כלשהי בשינוי תנאי המועדון.

      בברכה,

      חיים פינץ, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      מגדל ב.ס.ר 4, רחוב מצדה 7, בני-ברק
      טל': 03-6777899; מייל: haim@hflaw.co.il