הארכת זמן במבחנים

  • לא מספיקה במבחנים
    אני | 08/07/2021 01:30

    היי, אני סטודנטית שנה א' ועכשיו בתקופת המבחנים. למרות שיש לי הארכת זמן של 25% אני לא מספיקה לסיים מבחנים עד הסוף. זה מאוד מתסכל.
    מה הייתם ממליצים לעשות?
    אני ממש אובדת עצות.
    אציין שאני מבינה היטב את החומר, משתתפת בשיעורים ועבודותי תמיד בציון 90 פלוס או מאה..
    תודה רבה רבה.

    • הארכת זמן במבחנים

      בס"ד

      שלום

      האם 25% זה המקסימום שניתן לקבל ? כדאי לבדוק מול המוסד ובהתאם לנסות לקבל יותר זמן.

      האם עשית אבחון המתאר את טענותייך ?

      ראוי גם לעשות בדק בית ולראות במבחנים שלך שאינך מאריכה יתר על המידה בתשובות. בכל זאת את מקבלת ציונים גבוהים.

      לבסוף, האם את משתמשת ברטלין וכד' ? השימוש בכדורי ריכוז למיניהם וכמובן רק באישור ובהמלצת גורם רפואי מוסמך, גורמים לרמת ריכוז גבוהה לזמן מסוים ובכך כאשר אין הסחות דעת, קצב העבודה באופן טבעי הופך מהיר יותר.

      מומלץ לתת את הדעת לכל הנקודות האלה ולאחר מכן לגבש אסטרטגיה להמשך הדרך.

      בהצלחה

      בברכה,

      רותם שכטר, עו"ד

      בוסל 11, כפר סבא
      טלפון: 054-5298233 ; מייל: Rotem.schachter@gmail.com