כיצד מתמודדים עם תשובה לאחר פניה מוקדמת?

  • חנות רבת סניפים טוענת על נזק מינורי
    דוראל | 01/04/2016 12:12

    הייתה הטעיה לפני מבצע בו נכתב מחיר של מעל 250 שח על מוצר ובזמן המבצע יעלה 20 שח
    מתברר שהמחיר לפני הנחה היה 26 שח
    כלומר במקום הנחה של 230 שח למוצר מתברר שההנחה היא 6 שח.

    יותר מזה בגלל שהיה כתוב מחיר לפני הנחה אנשים מן הסתם זכרו מחיר זה ולפתע מגיעים לסניפי הרשת ורואים 26 שח חושבים שזו הנחה כי זוכרים שהמחיר לפני הנחה (כבר לא מופיע) 250 שח

    בא כוח החברה תחילה רצה לתת מחיר סמלי של כ- 1500 שח פיצוי בתנאי של ויתור ייצוגי

    עד כה לא העבירו את המידע למרות שמיד התבקשו לעשות זאת עם הפניה הראשונה של כלל המחירות וכו

    כיום מספר חודשים לאחר מכן טוען בא הכוח שסך המחירות של כלל סניפי הרשת הרבים היה רק כ3000 שח
     דבר לא סביר ממש כי לאור כך פחות ממוצר אחד בסניף משך שבועות של המבצע.

    במקרה זה כיצד מתקדמים?

    • כיצד מתמודדים עם תשובה לאחר פניה מוקדמת?
      עו"ד עמירם טפירו | 03/04/2016 13:01

      דוראל שלום,

      אני מניח שהתייחסות הרשת נבעה לאחר פנייתך אליך.

      על פניו התנהלות הרשת מהווה הטעיה לפי חוק הגנת הצרכן. בנוגע להמשך ההתקדמות מול הרשת - יש לבחון את העניין באופן ספיציפי - אני מציע שתתייעץ עם עו"ד המתמחה בתחום.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      מרכז עזריאלי 1 (בניין עגול), תל אביב
      טל': 03-5243223; מייל: amiram@gt-law.co.il