קללות ולשון הרע

  • שלום רב. מנהלת בשופרסל און ליין טענה שקיללתי
    גלי | 05/03/2016 02:06

    עובדים בסניף האוסף את המוצרים. לא היה ולא נברא וזו השמצה קשה מאוד ולא הגיונית. נהפוך הוא.

    המדיניות שלהם הפכה מאוד קשוחה לגבי מוצרים מוזמנים שלא מסופקים. הם הקשיחו את התנאים ולא עושים השלמות כמו בעבר.  מה שאומר שהרבה פעמים הלקוח נשאר בלי המוצרים

    כלומר האוספים למעשה אחראים לכך וצריך לדבר איתם בעדינות רבה

    בינתיים מנהל זה כבר לא עובד בסניף זה בשופרסל או בכלל

    האם זה נחשב ללשון הרע

    תודה

    • קללות ולשון הרע
      עו"ד גיל קראוס | 07/03/2016 15:42

      צהריים טובים,

      ראשית לא הבנתי משאלתך באיזו סיטואציה ובפני מי נאמרו הדברים.

      מעבר לכך יש לבחון מהם בדיוק הדברים שנאמרו. אם מדובר בהאשמה בכך שקיללת גורמים כלשהם, מדובר במילים שהן על הגבול מבחינת לשון הרע ויהיה צורך לבחון יותר לעומק את הסיטואציה ובפני מי נאמרו הדברים כאמור.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום לשון הרע

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל':03-6766602; מייל: gil@eghert-kraus.co.il

      • סליחה על העיכוב. המילים נאמרו ע''י אחראית במוקד
        גלי | 18/03/2016 14:08

        שופרסל און-ליין. עובדות שם הרבה נציגות. מניחה שלפחות אחת שמעה דברים אלה. השיחות במוקד זה גם מוקלטות אך יתכן והם מחקו את ההקלטה

        היא טענה בפני שדברים אלה דווחו לה ע''י מנהל באיסוף בסניף שכבר לא עובד בסניף זה

        הרבה תודה