חקירה בכיסוי

  • חוקר טלפוני
    מתייעץ | 29/02/2016 13:53

    אני לא מכיר שיטות של חוקרים, אבל יש לי הרגשה שמישהו הצליח להוציא ממני פרטים במרמה -
    התקשרו אליי ומסרו לי שזה בקשר לנסיעה של אמא שלי לחו"ל לפני שנה (מה שבאמת היה), וסיפרו לי סיפור שרוצים להפתיע אותה מסוכנות נסיעות ה"מוביל" או משהו כזה... בקיצור, משכו אותי בלשון ואחרי שהסתיימה השיחה אני תופס את עצמי ומתקשר חזרה למספר שממנו חייגו ואין מענה כבר יומיים, ואני מאוד מוטרד. האם זה יכול להיות שיטה של משרד חקירות? האם חוקר יכול לחקור את העניין הזה והאם זה שווה?

    • חקירה בכיסוי
      שמשון ג, משרד חקירות | 29/02/2016 14:08

      שלום רב,

      איני מכיר את הנסיבות שבגינן יתכן ויש אינטרס לגורם כזה או אחר לאסוף מידע ולכן אין לי יכולת לדעת האם מדובר בפעולה שנעשתה ע"י חוקר פרטי או גורם אחר.
      לתשומת לבך, יתכן וחוקר פרטי יאסוף מידע אגב שיחה בכיסוי וכל זה חוקי לחלוטין כל עוד לא מדובר בהתחזות.

      לשאלתך השנייה, הסיכוי לעלות בשלב זה על מקור השיחה, אם בכלל ניתן יהיה, הנו קלוש ולהערכתי אינו כדאי מבחינה כלכלית.

      בברכה,

      שמשון גולדנברג, שמשון ג שרותי חקירות
      מנהל פורום חקירות פרטיות

      סניף ראשי: קרית אתא (פעילות בפריסה ארצית)
      טל': 04-8444492; מייל: info@shimigold.com