האם ניתן להגיש תביעה ייצוגית בגין הונאה?

  • הונאה של חברת ****
    סרגי | 28/01/2016 15:34

    שלום רציתי לברר בקשר לתביאה יצוגית על חברת ****
    בקצרה שכנעו אותי להפקיד בחשבונם 1000 שקל לניסיון
    המחשב שלי מקליט את כל הפעולות שיש על המסך
    רואים שבסוף הפעולה כשאני אמור להרוויח כסף לוקח למערכת כמה שניות לטעון את הזכיה שלך אבל עם בכמה שניות האלה המערכת זיהתה שאתה הפסדתה היא לא מביאה לך את הכסף
    דבר שני הפסדתי את רוב כספי נשאר לי 80 שקל
    בשיחת פלאפון בהתחלה התחייבו בפני שאני יכול למשוך כל רגע את הכסף בלי בעיות ואז שביקשתי את הכסף רק אחרי שבוע קיבלתי מייל של מה שהם מבקשים ממני
    1.         צילום ת.ז או רישיון נהיגה2.         צילום קדמי של כרטיס האשראי אתו בוצעה ההפקדה – יש לכסות את הספרות המופיעות על הכרטיס, למעט ארבע הספרות האחרונות.3.         צילום אחורי של כרטיס האשראי אתו בוצעה ההפקדה – יש לכסות את הספרות המופיעות על הכרטיס למעט ארבע הספרות הראשונות.              יש לוודא שמופיעה דוגמת חתימה שלך במקום המתאים לכך בגב הכרטיס.4.      מסמך בנקאי כדוגמת דף חשבון או שיק מבוטל – המכיל את הפרטים הבאים : שמך המלא, שם הבנק כולל לוגו , מס' ת.ז , מס' סניף ומס' חשבון .
     למה הם לא ביקשו את זה בהתחלה והם מבקשים את זה רק כשאתה רוצה למשוך את הכסף כי זה תרגיל
    יש פה אופציה לתביאה יצוגית אני יכול בשבוע לגייס 10-15 אנשים שעשו להם את התרגיל הזה

    • האם ניתן להגיש תביעה ייצוגית בגין הונאה?
      עו"ד עמירם טפירו | 08/02/2016 15:07

      סרגיי שלום,

      בהנחה שהמתואר בפנייתך מדוייק, הרי שנדמה כי קיימת לך עילת תביעה. יש לבחון האם סיפורך האישי מתאים להתברר במסגרת של תביעה ייצוגית.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      מרכז עזריאלי 1 (בניין עגול), תל אביב
      טל': 03-5243223; מייל: amiram@gt-law.co.il