לשון הרע שגורר פיטורי עובד

  • לשון הרע
    מיכל הייק | 14/03/2015 23:52

    שלום, האם דבר אשר קרה לי עם חברה מסויימת ששיתפה חברה נוספת , אותה חברה משותפת לקחה את ששמעה הוסיפה דברים משל עצמה ובסופו של דבר העבירה לחברה ממקום עבודתי.
    דבר שגרר פיטורי תוך שבועיים כמו גם שמי הטוב בפני עוד חברים. ששיתפה וגרמה לי נזק עצום.
    האם יש לי דרך לתבוע על לשון הרע במקרה זה?

    • לשון הרע שגורר פיטורי עובד
      עו"ד בן קרפל | 16/03/2015 12:15

      מיכל שלום רב,
      כל הסיפור שלך מסופר בססמאות ואני מניח שלא בכדי.
      הדבר מקשה מאוד לחוות דעת רצינית ומכבדת.

      על פניו במידה ונאמרו במקום עבודתך דברים שקרים ומבזים שהביאו לפיטוריך ובמידה והדברים הללו נאמרו על ידי צד ג' ויש לך תיעוד שלהם ניראה כי יש לך עילת תביעה.

      בהצלחה,
      בן קרפל, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע