תביעת לשון הרע בגין תביעת שווא

  • תביעת לשון הרע על עדות שקר בבית משפט
    ג | 09/03/2015 23:00

    אני קראתי שאין חסינות מוחלטת לאזרחים שהם לא עורכי דין מייצגים בבתי משפט.

    האם אפשר לתבוע משהו שהעיד עליי עדות שקר? למשל משהו שתבע אותי על הטרדה מינית ללא עוול בכפי?

    • תביעת לשון הרע בגין תביעת שווא
      עו"ד גיל קראוס | 10/03/2015 15:43

      צהריים טובים,

      צריך להפריד בין 2 דברים - על הדברים שנכתבים בכתבי הטענות והמוגשים לבית המשפט קיימת חסינות מוחלטת אך על עצם ההאשמה אפשר ותוכל להגיש תביעה בגין לשון הרע.

      בכבוד רב,
      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע