לשון הרע במסגרת כתבי טענות בבית המשפט

  • הוצאת דיבה בכתב הגנה
    benny | 03/03/2015 12:41

    שלום

    הוגשה תביעת גירושין ע"י הבעל , בנוסף הוגשה תביעה לפירוק שותפות בבית משפט לענייני משפחה.
    בתביעה לפירוק שותפות רשמו את האם של הבעל בתור תובעת נוספת כי היא נתנה הלוואה לדירה.
    בכתב ההגנה שהוגש ע"י העורכת דין של הנתבעת ,חלק גדול מכתב ההגנה נרשמו באופן אגריסבי השמצות והכפשות נגד האם של הבעל.
    האם יש עילה להגיש תביעה על הוצאת דיבה נגד הנתבעת שהיא הכלה של האם ?

    תודה

    • לשון הרע במסגרת כתבי טענות בבית המשפט
      עו"ד גיל קראוס | 03/03/2015 16:37

      צהריים טובים,

      על האמור בכתבי טענות המוגשים לבית המשפט חל חיסיון מפני תביעות לשון הרע. לכל היותר אולי יהיה אפשר לדרוש במסגרת ההליך בבית המשפט לענייני משפחה הוצאות מוגברות לאור השימוש במילים מכפישות.

      בכבוד רב,
      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע