תמ"א 38 - בית דו משפחתי

  • בית דו משפחתי
    גלעד | 22/01/2014 12:16

    האם ניתן להרוס חצי מבית דו משפחתי ולקבל זכויות בניה לפי תמ"א 38 בלי רוב של 2/3 או80% ?
    אם כן האם הריסת חצי בית דינה, מבחינת קבלת זכויות כדין הריסת בניין שלם?

    • תמ"א 38 - בית דו משפחתי
      עו"ד אילן הלוי | 22/01/2014 16:45

      שלום גלעד!

      קודם כל אני מציע שתבדוק אם תמריצי התמא בכלל חלות על החלקה שלכם. בנוסף - תבדוק אם אתם על אותה חלקה או אולי בשתי חלקות נפרדות. אם נפרדות והתמ"א חלה- אתה על הסוס. אם בחלקה אחת - אתה בבעיה.

      אילן הלוי, עו"ד

      מנהל פורום תמ"א 38