פנייה בכתב לאגף התנועה

  • מחזה שנתקלתי בו בשעה 20:30
    רונית | 23/07/2009 23:22

    מאלוף שדה לרח הירדן יש תור ארוך כמה דקות ארוכות. פתאום אחד יוצא ומנסה להיכנס (מכונית ירוקה). לא הסכמתי שהוא יכנס לתור שלי והוא עשה לי אצבע מגונה והמשיך ישר וניסה להיכנס שוב. החלטתי שעל זה אני לא מוותרת לו ורשמתי את המספר שלו 78-400-2 לאחר שהוא הצליח להשתחל בטור ראיתי אותו מונע ממישהו להיכנס אני כבר הייתי אחריו אחרי שהוא עשה אותו דבר רגע לפני... וגם לבחור שניסה להיכנס עושה עשה אצבע מגונה. הבן אדם האחר איכשהו נאלץ לעבור את הרמזור ולפנות ימינה במקום מהנתיב ימינה שהייתי שם. לאחר מכן ראיתי עוד את החוצפן שלפני (זה עם האצבע) מוציא ראש ורושם את המכונית של של הנהג שנאלץ להיכנס שם ולפנות ימינה ברמזור שמותר רק ישר או שמאלה (הימינה היה בנתיב ללא רמזור). מה קורה במצב כזה? למי מגישים תלונה? רשמתי גם את המספר של הרכב האחר למידה והוא יצטרך עד תומך בגירסתו מדוע חצה כך.

    • פנייה בכתב לאגף התנועה
      אורן המקורי | 24/07/2009 14:10

      עליך לפנות במכתב מפורט שיתאר את כל השתלשלות העניינים. הוא יוזמן למתן עדות. והיה ויהיה מקום יוגש נגדו כתב אישום.

    • את צודקת, מקום בעייתי
      גיא "אנשים באדום" | 25/07/2009 22:46

      עוד מקרה מכוער בו אנו מתגלים כחוצפנים, חסרי איכפתיות, וחסרי בושה. אנא כתבי ללשכת התנועה במרחב דן שמקום האירוע בתחום אחריותו, ברח' זבוטינסקי 122 רמת גן . הפקס של רכז התנועה במקום 03-6803626 . מן הסתם יתכן ותצטרכי לתת עדות במשטרה ואף בבית המשפט. אני מתנדב במשטרה באכיפת התנועה באזור ומידי פעם אני מגיש דוחות נגד "גנבים" כאלה ואשתדל לאכוף נגדם את החוק במקום. נהג באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com