ענו כבר להודעה זו - דפדפי אחורה.

  • דו"ח תנועה על סעיף אין עצירה באזור פריקה וטעינה
    מודאג לקראת המשפט | 17/02/2009 12:45

    שלום רב, באיזור מסוים על דיזינגוף ישנו תמרור המורה על איזור פריקה וטעינה ללא שעות המגבילים את התמרור, יחד עם זאת אבני השפה צבועות אדום לבן (ולא אדום אפור כמקובל במקרה פריקה וטעינה) קיבלתי דוח המורה על אשמת העמדת הרכב באיזור אין עצירה, הדוח לא התיחס לתמרור איזור פריקה וטעינה.שאלתי היא האם הדבר תקין מבחינת הפקח והאם הדוח הוא קביל? האם מצב זה של תמרור פריקה וטעינה יחד עם אבני שפה צבועות אדום לבן הוא חוקי ולאיזה מבין ההוראות עלי להישמע - פריקה וטעינה מותרת או אין עצירה ?הדגיש שמתחת לתמרור פריקה וטעינה אין הגבלת שעות לתוקף התמרור כמו כן אין תמרור המורה על אין עצירה אלא רק אבני שפה צבועות אדום לבןהרקע לשאלתי הוא גרירה של הרכב שלי וזאת אחרי שבאופן מפורש דיברתי עם הפקח ברחוב והוא אמר לי שהאיזור הוא לפריקה וטעינה בשעות היום אך בשעות הלילה אוכל לעמיד את רכבי במקום למרות שלא מופיעות שעות הגבלה על התמרור

    • ענו כבר להודעה זו - דפדפי אחורה.  לת
      אורן המקורי | 17/02/2009 23:16

      • אכן ענית להודעה אך מבלי להתייחס לפרטים בעלי משמעות
        מודאג לקראת המשפט | 18/02/2009 11:21

        לתמרור אין שעות הגבלה ועובדה זו כנראה בעלת משקלאודה על התייחסותך לדגש זה