עין לא מקצועית לא תסייע למציאת ליקויים בצילום

  • אפשר לבקש לראות את התמונה
    מוטי | 16/02/2009 22:07

    אפשר לבקש לרואת את התמונה מהמצלמה שצלמה אותי נוסע מעל המותר?

    • עין לא מקצועית לא תסייע למציאת ליקויים בצילום
      עו"ד אילון אורון | 17/02/2009 07:36

      גם כאשר מצולמים מספר רכבים בצילום שנוצר ע"י מצלמת מהירות - אין הדבר מעיד על פסילת המדידה - יש לבחון את הצילום ע"י הנחת שבלונה עליו, אשר מסמנת האם רכבך הוא הרכב היחיד שעובר בקרן המצלמה - והרכב היחיד !! בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום התשובות בפורום אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי